weer ‘en route’ …

28 juni 2024 - Lanslevillard, Frankrijk

We hebben een ‘low level’ route gevonden  de GR5E die we vanaf Bessans naar Modane kunnen volgen … de bepakking weer op de rug en … een schitterende wandeling vooral door de bossen. Er wordt hard gewerkt om het vele, vele water dat naar beneden stroomt te leiden en er voor te zorgen dat de kanten niet afbrokkelen.

Het gaat goed met de voet (daar gaan we het nu niet meer over hebben) er moet ons nog iets anders van het hart …. we zijn Alpie onze mascotte kwijt, jammer 🥲 mee genomen om iedere dag afval mee te nemen … dat was niet nodig, echt schoon in de Alpen 😊 Iedere dag een fotomoment zoeken én de contacten die we hadden omdat het zo’n leuk aapje was zullen we missen 🥴 hopen maar dat degenen die Alpie gevonden hebben het aapje  een mooi plekje in de Alpen  geven.

Zijn mooie wandeldagen zo .. negen uur vertrekken en tegen drie uur op de overnachtingsplaats 😊

1. Teus:
    28 juni 2024
    Gelukkig weer "en ruote", maar jammer genoeg zonder Alpie.
    Wij wensen jullie en Alpie alle goeds.
  2. Jelly en Ruud:
    28 juni 2024
    Fijn dat het lopen weer goed gaat. Prachtige fotos. En ook zonder Alpie bon voyage.
  3. Hannie:
    29 juni 2024
    Fijn om te lezen dat de tas weer op jullie rug zit.
    Een vertrouwd gevoel…weer op pad zijn…met alles bij je…één met de natuur.
    En…ik weet zeker, dat er kleine of grote handen zijn die nu voor Apie zorgen.
  4. Janine:
    29 juni 2024
    Sinds Alpie mee was hebben jullie bijzondere avonturen beleefd. Misschien is het beter dat de mascotte achterblijft in de Alpen en jullie 'ongeluk' daar houdt en jullie met vele 'geluk'kige momenten de finish zullen bereiken!!
    Go for it! 😘